Iniciar sesión


Catálogo

Barcelona Porta Coeli. El front marítim en imatges (1970-1980)  Documento sin título
   Más información  Muestra gratuita

     

27'00 € Formato papel
(ISBN: 9788415340133)

Cantidad


En formato papel, también disponible en:


Imosver Amazon Casa del libro El Corte Ingles


BARCELONA PORTA COELI és una recreació de la ciutat dels anys setanta i de començament dels vuitanta a través de les fotografies de Xavier Martí i dels incisius poemes de David Castillo.
La transformació dels barris portuaris i mariners evoca la ciutat perduda, amb els seus habitants, els oficis, un paisatge irrecuperable i alhora fugaç, com les mateixes fotografies que els han fixat a la història.
Des del far del Llobregat fins a l’antiga estació de tren del Poblenou, versos i fotografies ens acosten a la muntanya de Montjuïc, a l’espigó i l’interior de la bocana del Port Vell i a la Barceloneta. El comerç i l’arribada dels vaixells, el moviment de mercaderies, els pescadors i la seva labor se’ns representen amb les grues, els objectes i les persones trobades pel camí...
 
(Edició en català i anglès)
 
 
BARCELONA PORTA COELI is a re-creation of the city of the 1970s and early 1980s, as depicted through photographs taken by Xavier Martí and the incisive poems of David Castillo.
The transformation of the port and seafront neighbourhoods recalls a lost city, with its residents, old trades and landscape beyond recovery as fleeting as the very photographs that have set them in their history.
From the Llobregat lighthouse to the old Poblenou train station, verses and photographs takes us to Montjuïc mountain, to the breakwater and inside of the entrance to Port Vell and Barceloneta. Trade and the arrival of ships, the movement of goods, the fishermen and their work are represented by the cranes, items and people found on the way...Características Materias Indice

Autor/es: David Castillo , Xavier Martí Alavedra
Temáticas: Cultura urbana, Historia de Barcelona, Economía social y solidaria
Páginas: 192
Año edición: 2015 (1)
Encuadernación: Tapa dura
Interior: B/N-Color
Medidas: 21,5 x 26 cm
Peso: 0,878 kg
Idioma: Català
ISBN: 9788415340133

 • Sovint aquesta mena de casualitats
 • Coincidences of this kind often only occur
 • Barcelona Porta Coeli
 • Érem joves
 • We were young