Iniciar sesión


Catálogo

Guia del passeig de Gràcia de Barcelona | Digital


10'42 € Digital: 3 meses
(ISBN: 9788415340089-3m)

Cantidad
En formato digital, también disponible en:


Amazon Casa del libro Corte Ingles E-libro Google Play


El passeig de Gràcia atresora un patrimoni arquitectònic, artístic, comercial i cultural que l’ha fet una avinguda amb renom internacional.
Aquesta guia recull la història d’aquesta artèria de Barcelona a través dels seus edificis emblemàtics i identificant els seus elements artístics. També convida a conèixer l'oferta cultural dels museus i les galeries d’art, junt amb les activitats lúdiques i festives que periòdicament ocupen les voreres del passeig.
Tanmateix, el passeig de Gràcia és conegut per ser una de les avingudes comercials més importants del món. Les més luxoses i exclusives marques es reuneixen en el seu quilòmetre i mig de llargada, en un maridatge amb la més àmplia oferta gastronòmica.
Però el passeig de Gràcia és, abans que res, un espai ciutadà i quotidià per a passejar, descobrir les noves tendències en l’art, la innovació, el disseny i la moda, deixar-se seduir i descobrir una Barcelona cosmopolita que s’arrela al cor de la ciutat.Características Temáticas Indice Información adicional

Editorial: Marge Books
Autor/es: Marge Books
Colección: Barcelona, Historia de Barcelona
Páginas: 160
Año edición: 2015 (1)
Encuadernación: Rústica
Interior: Color
Medidas: 14,5 x 22 cm.
Peso: 0,277 kg
Idioma: Català
ISBN: 9788415340089

– Pròleg de l'Alcalde de Barcelona
– Presentació del President d'Amics del Passeig de Gràcia
El paseig de Gràcia, història, elegància i modernitat
– Recorregut vorera Llobregat
– Recorregut vorera Besòs
– Plaça de Catalunya
– Indexs
 

Acceda a la versión digital on-line de la obra durante un tiempo determinado.

Podrá consultar todos los contenidos de la edición, realizar búsquedas e introducir anotaciones. Este formato es compatible con los principales dispositivos de navegación (PC, MAC, tablets y smartphones)