Iniciar sesión


Catálogo

La vida d'un ignorant | Digital


12'71 € Digital: 3 meses
(ISBN: 9788415340911-3m)

Cantidad
En formato digital, también disponible en:


Amazon Casa del libro Corte Ingles E-libro Google Play


Joan Turull (1945) és pastisser, però hauria pogut ser futbolista, músic o antiquari. Hauria pogut ser el que hagués volgut, perquè de petit ja tenia clar que volia arribar lluny. Els pares, però, tenien un forn a Terrassa, i l'olor del pa acabat de pastar, la farina, el sucre, els ous i la xocolata van ser més poderosos que cap altra cosa per conquerir tot un món, el de la pastisseria.
Des dels anys de la postguerra fins avui, Joan Turull s'ha fet a si mateix: s'ha fet un nom com a pastisser, ha creat una família i ha impulsat, com a president del Gremi de Pastissers de Barcelona, la creació del Museu de la Xocolata, la renovació de l'Escola de Pastisseria i la creació d’una residència per als seus estudiants. S'ha fet un fart de treballar, ha innovat i ha buscat sempre la millor qualitat, ha descansat només els dilluns al seu refugi del Penedès, s'ha envoltat d'amics fidels i ha transmès la seva passió per la pastisseria als dos fills i als néts, que algun dia es posaran al capdavant del negoci familiar. És per això que els ha escrit aquest llibre: una conversa que conté consells per treballar, però sobretot consells per viure com ha viscut ell, mitjançant la lluita i l’esforç. La vida d'un ignorant explica la vida d'algú que és molt més savi que no es pensa.Características Temáticas Indice Información adicional

Editorial: Marge Books
Autor/es: Joan Turull
Colección: Comunicación
Páginas: 182
Año edición: 2013 (1)
Encuadernación: Tapa dura
Interior: Color
Medidas: 14,5 x 21 cm.
Peso: 0,475 kg
Idioma: Català
ISBN: 9788415340911

Agraïments
Pròleg
Presentació
Introducció
L’aprenent
La família
El pastisser
L’home públic: de portes enfora
L’home privat: de portes endins
Els homes que hauria pogut ser: el músic i l’antiquari
El pastisser Joan Turull

Acceda a la versión digital on-line de la obra durante un tiempo determinado.

Podrá consultar todos los contenidos de la edición, realizar búsquedas e introducir anotaciones. Este formato es compatible con los principales dispositivos de navegación (PC, MAC, tablets y smartphones)